Sportterreinen

Wij leggen verschillende soorten sportterreinen aan. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de eigenschappen en kwaliteiten die nodig zijn voor een kwalitatief sportterrein. Hierdoor kennen we je perfect helpen bij de keuze van het vloertype. Dit doen we aan de hand van de ligging, het soort gebruik alsook uw persoonlijke voorkeuren en budget. En zeg nu zelf, een verzorgd sportterrein komt uw prestaties alleen maar ten goede, toch?

Tennisterreinen

Voor onze tennisterreinen bieden we drie soorten vloertypes aan: geodur, ziegelrot en aspor. Deze ondergronden hebben elk hun eigen voordelen.

Ziegelrot

Afbeelding1

Tennissterreinen in ziegelrot hebben een ondergrond van gemalen baksteen poeder (of brique pilée). Brique pilée is een originele ondergrond en wordt door velen gezien als de meest geschikte tennisvloer. Een tennisbaan in brique pilée vraag een klein jaarlijks onderhoud.

Bekijk productfiche

Aspor

Sportterrein_Tennis_Aspor

Tennisterreinen in aspor hebben een ondergrond in asfalt.

Bekijk productfiche

Geodur

Geodur

Geodur is een ondergrond die vroeger vaak gebruikt werd voor de aanleg van tennisterreinen. Nu wordt deze vooral gebruikt voor de aanleg van looppistes en petanquepleinen.

Bekijk productfiche

Omnisportterreinen

Info

Voor onze omnisportterreinen, zoals basket- en volleybal maken we gebruik van aspor (of asfalt) voor de ondergrond.

Afsluitingen voor sportterreinen

Ballenvangers

Bekasport

De Bekasport afsluiting is ideaal voor het beveiligen en afrasteren van sporttereinen.
Het Bekafort paalsysteem is beschikbaar voor ballenvangers tot een hoogte van 6 m. Ondanks deze hoogte zorgt het systeem voor een optimale stevigheid.

Bekijk productfiche ballenvangers

Bekijk productfiche balustrade

Terug naar home