Opritten

Wij leggen verschillende soorten opritten aan. Uiteraard staan wij u bij in uw keuze voor een oprit die het best aansluit bij uw wensen.

Voor onze opritten maken wij gebruik van verschillende materialen.

Een oprit in dolomiet of gravier is eenvoudig aan te leggen, gemakkelijk te herstellen en relatief goedkoop in aanleg.De open structuur van het gesteente zorgt dat het water kan wegvloeien.

Gravier

ba

Gravier (of steenslag) is een gebroken gesteente dat zich perfect leent voor de aanleg van opritten. Er zijn verschillende grootes mogelijk in korrels.

Dolomiet

ba

Dolomiet is een okerkleurig gesteente dat zich perfect leent voor de aanleg van opritten. Er zijn verschillende soorten korrelgrotes, die elk op zich geschikt zijn voor verschillende doeleindes. Een oprit in dolomiet past perfect bij verschillende woningstijlen.

Asfalt

blalbalbla

Asfalt wordt samengesteld uit mineraal aggregaat, bitumen, grind en zand. Het wordt voornamelijk gebruikt als verharding van de openbare weg maar ook voor privé parkings en opritten. Een oprit in asfalt geeft een strakke en moderne look en is eenvoudig in onderhoud.

Terug naar home